IT megoldások

Ingyenes profi webtárhely!

2018. április 10. 17:41 - IT Master

Ez most teljesen komoly! Tényleg ingyenes és profi! Éppen azon gondolkodtam, miként szerezhetnék releváns linkeket a weboldalamra, amikor eszembe jutott, hogy jó lenne egy weboldal ami az enyémre mutat. Ekkor jutott az eszembe, hogy semmi különös nem kellene nekem, csak egy másik tárhelyen egy másik címmel rendelkező oldal aminek a témája hasonló az enyémmel és az én oldalamra mutat. Így született meg ez az oldal.
A hasonló ingyenes szolgáltatásokkal a következő problémák szoktak lenni. Csak egy ideig ingyenes. Sok szolgáltatásért aztán külön kell fizetni. Tele van reklámmal. SEO szempontból használhatatlan.

webterhely.JPG

No, hát itt teljesen mást tapasztaltam. A webtárhelyhez tartozik adatbázis is. Automatikus előtelepítést lehet kérni a legnépszerűbb CMS rendszerekből. Úgy mint WordPress, Joomla, Drupal, stb.
Feltöltheted már elkészült saját weboldaladat is, de vannak minta oldalak is amiket használhatsz. Teljes szerkesztőfelület a rendelkezésedre áll. A HTML forráskódot is tudod szerkeszteni (ha elég ügyes és bátor vagy). Rendelkezésedre áll minden SEO eszköz.

web.JPG

Röviden, ha szükséged van egy tárhelyre ahol el tudod helyezni a weboldaladat, szeretnél saját domaint használni, akkor minden képen próbáld ki a https://hu.000webhost.com/ szolgáltatásait.

Ha pedig meglévő honlapodat kellene átköltöztetned, vagy még nincs honlapod, de szeretnél egyet akkor keress minket!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendszergazdamegoldasok.blog.hu/api/trackback/id/tr4613824366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása