IT megoldások

Nyomtató nélküli iroda?

2018. április 08. 11:22 - IT Master

Amikor elindul egy vállalkozás vagy cég, sokszor tanácstalanok az emberek milyen informatikai eszközökre van szükség. Leginkább talán a nyomtatók választása szokott nagy fejtörést okozni.

Milyen nyomtatót vegyünk?
Van aki lézernyomtatót szeretne, van akinek a tintasugaras nyomtató tetszik. A kérdés persze nem ennyire egyszerű. Mennyit fogunk nyomtatni havonta? Színes nyomtatásra szükségünk van? Mennyi a lapköltség? Mennyibe kerül az üzemeltetése? Szükséges-e időközönként karbantartás? Szóval, sok kérdés felmerülhet. Én pedig még inkább visszamennék a kérdésekbe. Szükséges-e egyáltalán nyomtatót vásárolni.

A technika - és most leginkább a webes alkalmazásokra gondolok, nagyon erőteljesen fejlődik. Számlát elektronikusan fizetünk,  számlát elektronikusan kapjuk meg, az adóbevallást is elektronikusan küldjük be, stb. Tehát a tendencia egyértelműen az, hogy papír nélkül tudjuk intézni a legtöbb dolgot. A gond inkább az szokott lenni amikor valamilyen hivatalos levelet muszáj papíron elküldeni.

Megoldások
Sok papírboltban, írószer boltban, van már lehetőség arra, hogy egy-egy oldalt ez ember ne csak fénymásoljon hanem akár nyomtasson is. De ennél van még egy sokkal kényelmesebbKéptalálat a következőre: „hibridlevél”

Adjon fel levelet egyből a számítógépről!
Kiváló szolgáltatással indult a HIBRIDLEVÉL! Ez egy kis programcsomag amit a számítógépre letöltve létrehoz egy virtuális nyomtatót. Ha erre a nyomtatóra küldünk egy dokumentumot akkor az az interneten keresztül elkerül a hibridlevélhez és a postázást is Ők intézik. Kipróbáltuk, működik és nagyon kényelmes.

A Hibridlevél használatával ráadásul spórolhatunk is. Hiszen a nyomtatási költség ebben az esetben nagyon alacsony.

Ha több információra van szüksége, keressen fel minket. Segítünk a hibridlevél beüzemelésében vagy nyomtató kiválasztásában, üzemeltetésében, karbantartásában.

Keressen minket a https://www.kkv-informatika.hu oldalon.

Ha tanácsra van szüksége kattintson ide.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendszergazdamegoldasok.blog.hu/api/trackback/id/tr7713817676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása